Serveis

L'empresa disposa d'una capacitat de disseny de 600 hores mensuals, realitzada per tècnics qualificats en desenvolupament i projecte de maquinària. La capacitat de producció es situa entre 5.000 i 6.000 hores mensuals de construcció i muntatge, realitzada per operaris especialitzats.

Es realitzen mecanitzacions en mandrinadores, centres de mecanitzat, torns convencionals, torns de control numèric, fresadores universals, fresadores CNC, electroerosió per fil, rectificadora tangencial, rectificadora cilíndrica d'interiors i exteriors, dentadores, màquines de tallar (engranatges rectes, helicoïdals i politges dentades), fresa mare i fellows, brotxadores, taladres, soldadura i ajust, així com els muntatges corresponents.

La superfície de la qual disposa l'empresa és de 1.500 m2, amb instal·lació de ponts grua de fins a un pes de 6 Tm. Comptem amb una plantilla de:

+ 2 Tècnics

+ 1 Programador Auto-Cad versió 14 i 2006
    Programa CAD-CAM Taylor

+ 7 Operaris qualificats - 1 Peó

RELACIÓ DE MAQUINÀRIA


Disseny - Política de cookies - Política de qualitat - Inici

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.